18 Nisan 2013 Perşembe

CAPTİVA İLE AİLENİZ İLE HEP YAN YANA OLUN



Kalabalık bir aileye sahipsiniz ve bir türlü arabanıza sığamıyor musunuz? O zaman artık bu sorundan kurtulmanın vakti geldi. Çünkü Chevrolet markasının kalabalık aileler için bir numaralı kurtarıcısı olan Chevrolet Captiva modeli ile siz de 7 koltuklu arabanızda oldukça rahat seyahatler edebileceksiniz. Bu arabanın yol tutuşu da oldukça iyi olmasından dolayı ne kadar uzun saatler sürecek yolculuklar yaparsanız yapın hiçbir şekilde yorulduğunuzu hissetmeyeceksiniz. Araba almakta karar veremiyorsanız, hem rahat bir şekilde yolculuk yapmak hem de aynı anda konforu da yaşamak istiyorsanız o zaman siz de seçiminizi bu modelden yana yapmalısınız. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu çok fazla zaman geçmeden siz de anlayacaksınız.

Captiva modeli kalabalık ailelerin yanı sıra çok fazla arkadaşı ve sevdikleri olan kişiler için de ideal olacak bir araba olduğu için herkesin rahat etmesini sağlayabileceksiniz. Fren destek sistemi ve yokuşlarda da kontrollü bir şekilde yolculuk geçirmeniz için iniş kontrol sistemi ile siz de güvenli bir şekilde yolculuk geçireceksiniz. Araba almak için daha fazla düşünmenize ve zamanınızı daha fazla harcamanıza gerek yok. Ayrıca Chevrolet Captiva hakkında daha ayrıntılı bir şekilde bilgi almak ve bu modeli yakından görmek istiyorsanız Chevrolet bayilerine uğrayabilir ve buradan da merak ettiğiniz her türlü bilgileri alabilirsiniz.Chevrolet Avrupa

10 Nisan 2013 Çarşamba

CHEVROLET CAPTİVA İLE TÜM AİLENİZLE KEYİFLİ YOLCULUKLAR



Chevrolet markası en iyi modeli olan Captiva’yı sizin için tasarlanmıştır. Hem kalabalık aileler için hem de seyahat etmeyi seven kişiler için ideal olan bu araç sizin tüm ihtiyaçlarınıza karşılık verecektir. Tüm bunların yanı sıra iç tasarımı ile de sizin göz zevkinize hitap eden ve istediğiniz her türlü aksesuar ve donanımı da bulabileceğiniz bu araca sahip olduğunuz zaman oldukça memnun kalacaksınızdır.
Bu otomobil 6 ileri tam otomatik vitesi ile size en iyi keyif zevkini vermektedir. Ayrıca üstün yol tutuşu sayesinde yolculuğunuz boyunca hiçbir şekilde rahatsız olmadan seyahat etmenin keyfini süreceksiniz. Chevrolet Captiva 7 koltuklu olmasından dolayı da kalabalık aileler için oldukça idealdir. Hem çocuklarınız ile birlikte hem de anne ve babanız ile birlikte ister uzun yolculuk yapmanın ister kısa yolculuk yapmanın keyfini çıkartacaksınız. Captiva ile yolculuk yaparken nasıl keyifli olduğunu daha ilk sürüşte anlayacaksınız. Siz de hem yolculuğunuzun keyifli geçmesini hem de yolculuk boyunca hiç yorulmadan gitmeyi istiyorsanız bu modelden şaşmamalısınız. Captiva hakkında daha fazla bilgi almak için çeşitli yerlerde bulunan Chevrolet yetkili satıcılardan olan avrupa oto dan bilgi alabilirsiniz. Chevrolet her modeli ile müşterilerine en iyi konforlu vermek için uğraşmakta ve bunu da en iyi şekilde gerçekleştirmektedir. Araba almaya karar verdiğiniz zaman Chevrolet Captiva ile ilgili bilgilenmeniz size en doğru yolu gösterecektir.