16 Ağustos 2013 Cuma

Aileniz İçin Özel Olarak Tasarlanan Bir Otomobil



Geniş iç hacmi, güvenli teknik özellikleri ve şık tasarımı ile tam bir aile otomobili olan Chevrolet Captiva adeta hayatın tadını doyasıya çıkarmanız için özel olarak hazırlanmış gibi! Yenilenen ön ve arka görünümü ile tam bir şıklık abidesi olan otomobilin sevimli çizgilerini çok seveceksiniz. Zamana meydan okuyan bir görünüme ve modernliğe sahip olması ise beklentilerinizi tam olarak karşılayacak kadar iddialı. 7 koltuğu ve geniş iç dizaynı ile görenleri kendine hayran bırakıyor.



captiva
Artık aileniz ile birlikte küçük ve dar alanlara sığmak zorunda kalmayacaksınız. Aile içerisindeki ön koltuğa oturma mücadelesi de tarihe karışıyor. Çünkü Captiva modelinin arka koltukları da en az ön koltukları kadar geniş ve rahat. Aynı zamanda sürücü ve ön yolcu koltuk alanları çift bölgeli klima ile anında ısınacak ya da serinleyecek. Konforunun yanı sıra dışı çizgileri ile de dikkat çeken bu otomobil led stop lambaları ve krom kapı kolları ile farkını açıkça ortaya koyuyor. Zarif bir gücü simgeleyen otomobilin iç donanımlarına da bayılacaksınız.



2.0 litre 163 beygir gücünde 400 nm tork üreten turbo dizel motora sahip olan otomobil 6 ileri tam otomatik vitesleri ile kolay bir sürüş sağlıyor. Cruise kontrol özelliğine de sahip olan otomobil ön ve arka park sensörü seçeneğini de kullanmanızı sağlayabilir. Hemen bir test sürüşü yapmak isterseniz en yakın Chevrolet bayisine gidebilirsiniz.

11 Haziran 2013 Salı

HAYATIN GÜZELLİĞİ CHEVROLET CAPTIVA İLE YAŞANIR



chevrolet captiva
Kalabalık aileler için tasarlanmış şık ve zarif çizgileri ile Chevrolet Captiva’da aramış olduğunuz her şey bulunmaktadır. Son derece kullanışlı donanımları sayesinde yol sürüş keyfinizi de maksimuma çıkaracak nitelikteki aracınız ile çok özel deneyimler de sizinle olacaktır. İster hafta içi isterseniz de hafta sonu rahatlıkla kullanabileceğiniz kalitede olan bu otomobil tamamı yenilenmiş olan iç aksamı ile de son derece göz alıcıdır.
                7 koltuk seçeneği sayesinde de kalabalık ailelerin hayatını kolaylaştıracak bir konfor düzeyine sahip olan Captiva sınıfının da en iyi aracı olma özeliğini taşımaktadır. 163 beygir gücündeki Turbo dizel motora eşlik eden 6 ileri yön tam otomatik vites ve geniş deposu ile hayallerinizin de ötesinde bir yolculuğa çıkmaya hazırlıklı olun. Güçlendirilmiş fren sistemlerinin yanında sürücü ve yolcu emniyetini maksimize eden donanımları sayesinde emniyette Chevrolet Captiva da unutulmamış durumdadır.
                Son derece ferah olarak tasarlanmış olan iç alanda dilerseniz ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz saklama gözleri sayesinde de konforunuz bir kat daha artmış olacaktır. Kalabalık aileler için çok özel ve de kaliteli bir tercih olan Chevrolet Captiva sayesinde her zaman hayalini kurmuş olduğunuz geniş iç hacim, kalabalık oturma alanı ve de maksimum emniyette sizinle olacaktır. Uygun bir şekilde tespit edilmiş olan Chevrolet Captiva ödemeleri sayesinde de bu son derece özel olan nitelikli araca yorulmadan sahip olabileceksiniz.
                 

6 Mayıs 2013 Pazartesi

Kalabalık Ailelerin En Konforlu Yolculukları

captiva
Hem geniş hem konforlu hem de yolculuğunuzun daha çok keyifli bir hale gelmesini istiyorsanız siz de Chevrolet mağazalarına mutlaka uğramalısınız. Captiva modeli ile tüm araba severlerine en iyi hizmeti sunan ve bunun yanı sıra güvenliklerini de en üst noktada tutan Chevrolet markası ile siz de arabanızı kullandıkça daha çok seveceksiniz. Araba almaya karar verdiğiniz zaman Chevrolet Captiva hakkında mutlaka geniş çaplı bir araştırma yapmanızda fayda vardır.

Dış görünüşü olarak oldukça güzel olan ve iç konforu da en az onun kadar iyi olan Chevrolet Captiva tüm kullanıcılarına en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadır. 163 beygir gücünde olan motor gücü ile seyahat etmenin keyfini sonuna kadar yaşayacaksınız. İster aileniz ile isterseniz de arkadaşlarınız ile uzak yerlere seyahat etmek bile sizin için oldukça keyifli olacak.  Kalabalık aileler için ideal olan bu otomobilin içinde bulunan 7 adet koltuğu ile hiçbir şekilde sıkılmadan ve sıkışmadan çok keyifli zaman geçireceğiniz yolculuklar sizi bekliyor! Siz de daha fazla zaman kaybetmeden Chevrolet Captiva modeli için Chevrolet Avrupa bayinden daha ayrıntılı bir şekilde bilgi alabilir, aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulabilir ve hatta test sürüşlerinden bile faydalanabilirsiniz. Chevrolet Captiva sahibi olduktan sonra siz de farkı en kısa sürede fark edecek ve bundan da oldukça memnun kalacaksınız.

18 Nisan 2013 Perşembe

CAPTİVA İLE AİLENİZ İLE HEP YAN YANA OLUN



Kalabalık bir aileye sahipsiniz ve bir türlü arabanıza sığamıyor musunuz? O zaman artık bu sorundan kurtulmanın vakti geldi. Çünkü Chevrolet markasının kalabalık aileler için bir numaralı kurtarıcısı olan Chevrolet Captiva modeli ile siz de 7 koltuklu arabanızda oldukça rahat seyahatler edebileceksiniz. Bu arabanın yol tutuşu da oldukça iyi olmasından dolayı ne kadar uzun saatler sürecek yolculuklar yaparsanız yapın hiçbir şekilde yorulduğunuzu hissetmeyeceksiniz. Araba almakta karar veremiyorsanız, hem rahat bir şekilde yolculuk yapmak hem de aynı anda konforu da yaşamak istiyorsanız o zaman siz de seçiminizi bu modelden yana yapmalısınız. Bunun ne kadar doğru bir karar olduğunu çok fazla zaman geçmeden siz de anlayacaksınız.

Captiva modeli kalabalık ailelerin yanı sıra çok fazla arkadaşı ve sevdikleri olan kişiler için de ideal olacak bir araba olduğu için herkesin rahat etmesini sağlayabileceksiniz. Fren destek sistemi ve yokuşlarda da kontrollü bir şekilde yolculuk geçirmeniz için iniş kontrol sistemi ile siz de güvenli bir şekilde yolculuk geçireceksiniz. Araba almak için daha fazla düşünmenize ve zamanınızı daha fazla harcamanıza gerek yok. Ayrıca Chevrolet Captiva hakkında daha ayrıntılı bir şekilde bilgi almak ve bu modeli yakından görmek istiyorsanız Chevrolet bayilerine uğrayabilir ve buradan da merak ettiğiniz her türlü bilgileri alabilirsiniz.Chevrolet Avrupa