16 Ağustos 2013 Cuma

Aileniz İçin Özel Olarak Tasarlanan Bir Otomobil



Geniş iç hacmi, güvenli teknik özellikleri ve şık tasarımı ile tam bir aile otomobili olan Chevrolet Captiva adeta hayatın tadını doyasıya çıkarmanız için özel olarak hazırlanmış gibi! Yenilenen ön ve arka görünümü ile tam bir şıklık abidesi olan otomobilin sevimli çizgilerini çok seveceksiniz. Zamana meydan okuyan bir görünüme ve modernliğe sahip olması ise beklentilerinizi tam olarak karşılayacak kadar iddialı. 7 koltuğu ve geniş iç dizaynı ile görenleri kendine hayran bırakıyor.



captiva
Artık aileniz ile birlikte küçük ve dar alanlara sığmak zorunda kalmayacaksınız. Aile içerisindeki ön koltuğa oturma mücadelesi de tarihe karışıyor. Çünkü Captiva modelinin arka koltukları da en az ön koltukları kadar geniş ve rahat. Aynı zamanda sürücü ve ön yolcu koltuk alanları çift bölgeli klima ile anında ısınacak ya da serinleyecek. Konforunun yanı sıra dışı çizgileri ile de dikkat çeken bu otomobil led stop lambaları ve krom kapı kolları ile farkını açıkça ortaya koyuyor. Zarif bir gücü simgeleyen otomobilin iç donanımlarına da bayılacaksınız.



2.0 litre 163 beygir gücünde 400 nm tork üreten turbo dizel motora sahip olan otomobil 6 ileri tam otomatik vitesleri ile kolay bir sürüş sağlıyor. Cruise kontrol özelliğine de sahip olan otomobil ön ve arka park sensörü seçeneğini de kullanmanızı sağlayabilir. Hemen bir test sürüşü yapmak isterseniz en yakın Chevrolet bayisine gidebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder