11 Haziran 2013 Salı

HAYATIN GÜZELLİĞİ CHEVROLET CAPTIVA İLE YAŞANIR



chevrolet captiva
Kalabalık aileler için tasarlanmış şık ve zarif çizgileri ile Chevrolet Captiva’da aramış olduğunuz her şey bulunmaktadır. Son derece kullanışlı donanımları sayesinde yol sürüş keyfinizi de maksimuma çıkaracak nitelikteki aracınız ile çok özel deneyimler de sizinle olacaktır. İster hafta içi isterseniz de hafta sonu rahatlıkla kullanabileceğiniz kalitede olan bu otomobil tamamı yenilenmiş olan iç aksamı ile de son derece göz alıcıdır.
                7 koltuk seçeneği sayesinde de kalabalık ailelerin hayatını kolaylaştıracak bir konfor düzeyine sahip olan Captiva sınıfının da en iyi aracı olma özeliğini taşımaktadır. 163 beygir gücündeki Turbo dizel motora eşlik eden 6 ileri yön tam otomatik vites ve geniş deposu ile hayallerinizin de ötesinde bir yolculuğa çıkmaya hazırlıklı olun. Güçlendirilmiş fren sistemlerinin yanında sürücü ve yolcu emniyetini maksimize eden donanımları sayesinde emniyette Chevrolet Captiva da unutulmamış durumdadır.
                Son derece ferah olarak tasarlanmış olan iç alanda dilerseniz ihtiyaçlarınızı koyabileceğiniz saklama gözleri sayesinde de konforunuz bir kat daha artmış olacaktır. Kalabalık aileler için çok özel ve de kaliteli bir tercih olan Chevrolet Captiva sayesinde her zaman hayalini kurmuş olduğunuz geniş iç hacim, kalabalık oturma alanı ve de maksimum emniyette sizinle olacaktır. Uygun bir şekilde tespit edilmiş olan Chevrolet Captiva ödemeleri sayesinde de bu son derece özel olan nitelikli araca yorulmadan sahip olabileceksiniz.
                 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder